Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Benátské risi e bisi

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 5. 2012 18:19

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 085 kJ / 3 127 kcal
Bílkoviny105,87 g
Tuky138,93 g
Vláknina36,62 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 2,24 g
Sůl5,51 g
Sacharidy346,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je možné, že trochu vývaru zbyde, ale je vždy lepší ho mít víc, než potom dolévat horkou vodu. Zbylý vývar můžeme využít i při následném ohřívání pokrmu.

Omlouvám se za kategorii receptu (samozřejmě vím, že panchetta a masový vývar nesplňují podmínky bezmasého pokrmu), ale nenašla jsem žádnou jinou příhodnou. Pokud kohokoli cokoli napadne, ráda to změním.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

23. 2. 2013 12:29

petram: Děkuji za realizaci a krásnou fotku.:-K

petram petram

21. 2. 2013 12:13

Moc dobré rizotko. Recept jsem si maličko upravila, vynechala sušenou šunku a z důvodu alergie i máslo a parmezán. I tak to bylo výborné :yes:

patrik

5. 2. 2013 18:32

:-D

Renata

30. 1. 2013 11:24

Já bych aspoň do závorky dala např. rizoto, protože pokud to bude chtít někdo hledat, tak to nemusí ani najít. A byla by to škoda.

Peťula

30. 1. 2013 10:48

Výborný recept :) doporučuju :-)

Iljusa Iljusa

4. 5. 2012 08:18

:-p No to bych si s chutí dala :yes:

nofrona

4. 5. 2012 07:27

:-p:yes::yes:

maris maris

3. 5. 2012 22:28

Moc bych si pochutnala:-):yes::-)

Eliza Eliza

3. 5. 2012 21:51

Děkuji za milé komentáře.:-K
Samozřejmě nic přejmenovávat nebudu, to už bychom mohli překládat i lasagne či osso buco...nebo hamburger?? Některé názvy je lepší ponechat v původním znění.

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 5. 2012 20:32

:-p+:yes:Jídlo vypadá velice hezky:-K

1974andrea 1974andrea

3. 5. 2012 19:56

zizala:No já taky ne, ale vždycky se to tady řeší, hlavně u nově zaregistrovaných;-)

zizala zizala (moderátorka)

3. 5. 2012 19:50

1974andrea: Tenhle název je tak známý a všeobecně rozšířený, že bych ho neměnila ;-)

vseumel

3. 5. 2012 19:40

Hmmm pravé italské, vypadá jak z itálie :-p:yes:

Colombo65 Colombo65

3. 5. 2012 19:40

Luxusní hrášek a rýže jak má být;-);-);-):-K

jarka skrobakova

3. 5. 2012 19:21

:yes::yes::yes::-)):-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: risi bisi risi e bisi risi bisi polévka vývar risi bisi rizoto risi bisi polévka risi bisi rissi-bissi benátské rizoto mail primisorrisi.it loc:cz risi-bisi rissi bissi benátský hrášek hovězí vývar risi bisi risoto risi bisi risi bisi recept e recepty bisi hovězí vývar risi-bisi vývar risi- bisi rissi-bissi polevka recept

Suroviny: rýže kulatozrnná, vývar masový, hrášek, cibule, česnek, šunka sušená, olej olivový, máslo, sýr parmazán strouhaný, petrželka hladkolistá, pepř mletý, sůl mořská

TopRecepty.cz

Benátské risi e bisi

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GgGJ