Nutriční hodnoty (Těstovinový salát se zeleninou a ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 328 kJ / 1 752 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,84 g |
| Tuky | 98,70 g |
| – nasycené | 34,21 g |
| – nenasycené | 59,70 g |
| –– mononenasycené | 45,88 g |
| –– polynenasycené | 13,82 g |
| ––– omega 3 | 3,65 g |
| Vláknina | 26,59 g |
| Cholesterol | 167 mg |
| Sodík | 3,09 g |
| Sůl | 7,51 g |
| Sacharidy | 132,28 g |
| – cukry | 42,01 g |
| ––– laktóza | 7,93 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/4 balíčku 1/4 balíčku špaget | Špagety pšeničné | 125 g |
| 20 dkg 20 dkg brokolice | Brokolice čerstvá | 200 g |
| 1 1 celá zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 6 6 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 10 dkg 10 dkg oliv bez pecky | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
| hlávkový salát (červený střapatý) | Salát hlávkový čerstvý | |
| 10 dkg 10 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 10 dkg 10 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 2 2 mandarinky | Mandarinka čerstvá | |
| 2 2 malá jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce oleje | Olej řepkový | 38.5 ml |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |