Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavé bramboráky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 027 kJ /
484 kcal
Bílkoviny24,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky15,47 g
– nasycené3,64 g
– nenasycené7,00 g
–– mononenasycené5,60 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,09 g
Vláknina7,70 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 220 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy58,10 g
– cukry3,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 středních brambor Brambor zimní 400 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku (nebo podle chuti) Česnek čerstvý 17.5 g
majoránka Majoránka sušená
kmín (nemusí být) Kmín
strouhanka na zahuštění (nebo hladká mouka) Strouhanka pšeničná
olej na smažení (podle potřeby) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.