Nutriční hodnoty (Křupavé bramboráky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 027 kJ / 484 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 15,47 g |
| – nasycené | 3,64 g |
| – nenasycené | 7,00 g |
| –– mononenasycené | 5,60 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 7,70 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 220 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 58,10 g |
| – cukry | 3,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 středních brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku (nebo podle chuti) | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| kmín (nemusí být) | Kmín | |
| strouhanka na zahuštění (nebo hladká mouka) | Strouhanka pšeničná | |
| olej na smažení (podle potřeby) | Olej řepkový |