Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květák zapečený pod sýrovou bramborovou kaší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 837 kJ /
1 634 kcal
Bílkoviny71,59 g
– z toho živočišné bílkoviny49,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,43 g
Tuky58,16 g
– nasycené25,47 g
– nenasycené25,82 g
–– mononenasycené20,41 g
–– polynenasycené5,41 g
––– omega 31,13 g
Vláknina26,32 g
Cholesterol 630 mg
Sodík 958 mg
Sůl2,12 g
Sacharidy192,90 g
– cukry36,80 g
––– laktóza13,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3 3 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
4-5 4-5 rajčat Rajče červené čerstvé 270 g
svazek svazek pažitky Pažitka čerstvá
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
lžíce lžíce másla Máslo kravské
100 g 100 g Goudy (můžeme nahradit jiným sýrem na strouhání) Gouda 45% t. v s. 100 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
kousek kousek másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.