Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzské brambory v mléce

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 11. 2010 18:27

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 360 kJ / 1 998 kcal
Bílkoviny124,38 g
Tuky138,02 g
Vláknina10,62 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 4,71 g
Sůl11,34 g
Sacharidy62,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

16. 4. 2021 14:13

Eja57: Už to chápu, co je Valašská kyška vím.;-) To je fakt, že to je opravdu kyselé mléko, to mě nenapadlo. Použít tuto kyšku by v tomto případě určitě šlo.

Eja57 Eja57 (moderátorka)

16. 4. 2021 13:52

Dajda: no myslím kyšku, kyselé mléko, kefir nebo acidofilni je už něco jiného podle mne...a Valašska kyška je k dostání

Dajda Dajda

16. 4. 2021 13:39

Eja57: Myslíte podmáslí, kefír, acidofilní mléko? U nás se kyška říkalo právě kyselému mléku. :-)

Eja57 Eja57 (moderátorka)

16. 4. 2021 13:12

Dajda: jojo, na zapékane brambory fr i jiné kysanou smetanu používám a je to moc dobre....mozna by šla použít i kyška, nezkoušela jsem....

Dajda Dajda

16. 4. 2021 12:37

vincentka: Z podobných surovin dělala "rakotkrumple" - maďarské zapékané brambory babička mé kamarádky. Kolečka nakrájených uvařených brambor navrstvila do zapékací mísy, proložila je kolečky špekáčků nebo točeného salámu a vařených vajec a zalila kyselým:-! mlékem. Hotový pokrm měl pikantně nakyslou chuť. Jenže dneska Vám mléko nezkysne, protože je upravené tak, aby dlouho vydrželo, a točeňák nebo špekáčky je polystyrén smíchaný s rozemletými kůžemi z kuřete (nic proti nim, zlatá, vypečená kůžička na pečeném kuřátku je skvělá, ale do uzenin opravdu nepatří). Tak snad použít kysanou smetanu a uzeninu z nějakého dobrého vyzkoušeného zdroje!

vincentka

16. 4. 2021 11:42

Tak tomu říkám mňamka:) děkuji za tento recept:)

Miroku

9. 6. 2016 01:23

<3

Verulinka Verulinka

26. 8. 2013 10:45

Byly výborné :-* posílám bodík :yes:

Verulinka Verulinka

25. 8. 2013 12:00

To je to, co jsem dnes hledala všude možně a našla :-D jdu na ně, pak dám vědět, jak dopadly ;-):-)):yes:

ondrusova1206 ondrusova1206

7. 7. 2013 19:22

Super :) Uz zapekam jen podle tohoto receptu :):yes:

noname

4. 8. 2012 15:17

pražské brambory!

Hana

18. 6. 2012 17:01

Jsou bajecne, davam bodik :yes::-p

lasarka

5. 3. 2011 19:44

Já je dělám se smetanou a přidávám nakládanou kapii a okurku, jsou v tom výborný. Vejce vařím také natvrdo.

Jana

5. 2. 2011 19:18

..a u nás budou za chvilku k večeři... ;-)

JKpipule

3. 2. 2011 11:23

Tak dnes jsou k obědu, dám vědět jak dopadly, ale určitě budou supeeeer:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: francouzské brambory výborné francouzské brambory francouzské brambory s mlékem francouzské brambory 10 minut francouzské brambory recept luxusní francouzské brambory brambory v mléce recept francouzské brambory zapečené brambory s mlékem šťavnaté francouzské brambory brambory recepty francouzske brambory recepty z brambor francouzské recepty babiččiny francouzské brambory prazske brambory francouzsky mléko luxusni francouske brambory francouzske brambory mleko francouzská jídla

Suroviny: brambory, špekáček, vejce, mléko, hrášek, cibule, česnek, sýr, kmín celý, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Francouzské brambory v mléce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LJNA