Nutriční hodnoty (Vepřové masíčko na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 743 kJ / 656 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 21,34 g |
| – nasycené | 5,26 g |
| – nenasycené | 10,61 g |
| –– mononenasycené | 9,21 g |
| –– polynenasycené | 1,41 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 261 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
| paprika čerstvá červená | Paprika červená čerstvá | |
| paprika čerstvá žlutá | Paprika žlutá čerstvá | |
| paprika čerstvá zelená | Paprika zelená čerstvá | |
| 3-4 3-4 rajčata(nebo 1 plechovka loupaných rajčat) | ||
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |