Nutriční hodnoty (Kuřecí směs k bramborákům)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 782 kJ / 665 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 5,00 g |
| – nasycené | 1,40 g |
| – nenasycené | 2,85 g |
| –– mononenasycené | 1,90 g |
| –– polynenasycené | 0,95 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 281 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 6,60 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 1 sklenice 1 sklenice červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 2 dcl 2 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| brambory | Brambor zimní | |
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |