Nutriční hodnoty (Studentské rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 13 023 kJ / 3 113 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 65,15 g |
| Tuky | 60,57 g |
| – nasycené | 24,15 g |
| – nenasycené | 34,37 g |
| –– mononenasycené | 10,00 g |
| –– polynenasycené | 24,37 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 39,81 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 2,68 g |
| Sůl | 8,11 g |
| Sacharidy | 531,40 g |
| – cukry | 32,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 sáčky 3 sáčky rýže | Rýže bílá | 375 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 30 dkg 30 dkg točeného salámu | Měkký salám | 300 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mražené kukuřice | Kukuřice mražená | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 250 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| olej | Olej řepkový | |
| polévkové koření (Harmonia, Podravka aj.) | Polévkové koření tekuté | |
| sůl | Sůl mořská | |
| tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |