Nutriční hodnoty (Kuře na zelenině s bramborovým knedlíkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 449 kJ / 824 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,10 g |
| Tuky | 54,80 g |
| – nasycené | 22,13 g |
| – nenasycené | 31,11 g |
| –– mononenasycené | 24,58 g |
| –– polynenasycené | 6,53 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 15,02 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 1,40 g |
| Sůl | 3,35 g |
| Sacharidy | 61,73 g |
| – cukry | 41,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 kuřecí stehna vykostěné (popřípadě rozporcované kuře) | Kuře stehno s kůží | |
| 0,5 kg 0,5 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 10 dkg 10 dkg pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
| 20 dkg 20 dkg červené papriky (čerstvé) | Paprika červená čerstvá | 200 g |
| 5 dkg 5 dkg špeku | Špek | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 1 1 vrchovatá lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl podle chuti | Sůl mořská | |
| 1/2 kostky 1/2 kostky bujónu | Bujón hovězí | 5 g |
| 1,5 dl 1,5 dl vody na podlití a možná ještě podle potřeby | Voda | 150 ml |