Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený siven s bramborami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 2. 2014 16:40

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 866 kJ / 924 kcal
Bílkoviny10,66 g
Tuky57,94 g
Vláknina12,67 g
Cholesterol 179 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy83,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

lukesstanley

18. 11. 2016 06:42

Koupil jsem si siveňa a je to výborná ryba lepší než pstruh upravil jsem ho podle sebe a byl vynikající.:-K

suslajda

25. 2. 2014 16:24

nigina:brambory jsem měla malé:-K:-8

nigina

25. 2. 2014 16:20

Sivoň je druh pstruha. Je to chutná rybka. Len som taká udivená z tých zemiakov. Ja zemiaky pečiem v trúbe asi 50 minút. Tak si neviem predstaviť tieto, že by boli zároveň s rybkou. Alebo rybu dám k zemiakom až neskôr...Vyzerá to výborne:yes:

rozmarynaH

25. 2. 2014 09:15

Sivena jsme grilovali loni v létě, anžto jsme nesehnali pstruhy. Ale přiznám se, že bych je na talíři nerozeznala. Dala bych si:-p:-p:yes:

tejaja

25. 2. 2014 07:50

suslajda: ok, to je v poriadku, nemôžeš sedieť stále na PC ;-) Ja sa skúsim pozrieť po tej rybičke;-)

suslajda

25. 2. 2014 07:43

Děkuji všem za komentáře:yes::-K:-K

tejaja:omlouvám se, že odpovídám pozdě nebyla jsem u počítače, siven je podobný pstruhu jak psala Patricie, taky jsem ho měla poprvé, ale určitě ne naposled:-K:-8

tejaja

24. 2. 2014 21:04

Patricie: ďakujem, musím sa pozrieť, či niekde je;-)

Anna Kocikova

24. 2. 2014 20:30

Hani,moc hezky připraveno:-K:-p:yes:

varilamyskakasicku

24. 2. 2014 19:59

Mňamka, dal bych si z fleku, sivena mám moc ráda a dlouho jsem ho neviděla, Hani krásné a jist chutné:-K;-)

spagetka

24. 2. 2014 19:49

Dá se přirovnat i k lososu, neb je to lososovitá ryba, nebo k okounu. každopádně moc dobrounká ryba. Mají v mražáku v Kauflandu

Patricie

24. 2. 2014 19:46

:-KPěkné. Siven má maso jako pstruh.:yes::yes:

tejaja

24. 2. 2014 19:38

Ani ja som nejedla ešte sivoňa, akú má chuť? Ani v obchode som ho nevidela, alebo len nevšimla...:-8

zizala

24. 2. 2014 19:28

Rybu můžu kdykoliv :-p a sivena jsem ještě nikdy nejedla.

hosta

24. 2. 2014 18:34

:yes: - krásná ryba:-)

spagetka

24. 2. 2014 17:39

Hani, to vypadá moc dobře, koupila jsem dnes v lososa, zbytek mám, nebudu nic vymejšlet ;-);-):-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: siven recept siven recepty pečený siven ryba siven siven pečený v troubě siven recept na sivena siven na másle siven americký recepty siven na grilu siven americký recept recept siven recepty siven siven americký jak připravit sivena recept na siven co je to siven pstruh siven ryba siven recepty ryba siven recept

Suroviny: siven, tráva citronová, sůl, pepř citronový, rozmarýn, máslo, brambory, rozmarýn, koření na americké brambory, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Pečený siven s bramborami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oK13