Nutriční hodnoty (Fazolková „smaženice“)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 480 kJ / 354 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,15 g |
| Tuky | 17,31 g |
| – nasycené | 2,98 g |
| – nenasycené | 11,72 g |
| –– mononenasycené | 8,38 g |
| –– polynenasycené | 3,34 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 224 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 15,68 g |
| – cukry | 5,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g mražených fazolových lusků | Fazolky mražené | 350 g |
| 150 g 150 g žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
| 1 lžička 1 lžička rostlinného oleje | Olej řepkový | 8 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1-2 1-2 bílky | Vaječný bílek | 49.5 g |
| Bylinky | Petržel nať čerstvá | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská |