Nutriční hodnoty (Mandarinkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 30
| Energie | 21 805 kJ / 5 212 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 128,96 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,48 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,48 g | 
| Tuky | 234,72 g | 
| – nasycené | 131,56 g | 
| – nenasycené | 84,62 g | 
| –– mononenasycené | 75,00 g | 
| –– polynenasycené | 9,62 g | 
| ––– omega 3 | 0,87 g | 
| Vláknina | 7,20 g | 
| Cholesterol | 2,14 g | 
| Sodík | 930 mg | 
| Sůl | 2,62 g | 
| Sacharidy | 631,83 g | 
| – cukry | 374,03 g | 
| ––– laktóza | 19,60 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g | 
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g | 
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g | 
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g | 
| 2 2 malé plechovky mandarinkového kompotu | Mandarinka zavařená | |
| 500 g 500 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 500 g | 
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g | 
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce cit. šťávy | ||
| 1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml | 
| 3/4 3/4 pomerančového džusu (část můžeme nahradit šťávou z kompotu) | Džus pomerančový | |
| 2,5 balíčku 2,5 balíčku vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 120 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |