Nutriční hodnoty (Kebab na špejli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 9 506 kJ / 2 272 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 177,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,59 g |
Tuky | 165,34 g |
– nasycené | 53,74 g |
– nenasycené | 97,10 g |
–– mononenasycené | 75,61 g |
–– polynenasycené | 21,48 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 998 mg |
Sodík | 709 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 15,05 g |
– cukry | 2,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg mletého masa (směs) | Vepřový ořez | 1000 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
0,5 0,5 větší cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |