Nutriční hodnoty (Kebab na špejli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 9 506 kJ / 2 272 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 179,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 177,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,59 g |
| Tuky | 165,34 g |
| – nasycené | 53,74 g |
| – nenasycené | 97,10 g |
| –– mononenasycené | 75,61 g |
| –– polynenasycené | 21,48 g |
| ––– omega 3 | 0,76 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 998 mg |
| Sodík | 709 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 15,05 g |
| – cukry | 2,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg mletého masa (směs) | Vepřový ořez | 1000 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 0,5 0,5 větší cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |