Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová svíčková marinovaná v hořčici)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 009 kJ /
719 kcal
Bílkoviny49,64 g
– z toho živočišné bílkoviny45,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,04 g
Tuky48,99 g
– nasycené6,94 g
– nenasycené39,50 g
–– mononenasycené32,84 g
–– polynenasycené6,66 g
––– omega 30,67 g
Vláknina5,96 g
Cholesterol 96 mg
Sodík 1,34 g
Sůl3,20 g
Sacharidy17,72 g
– cukry0,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g vepřové panenky Vepřová panenka 200 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
2 lžíce 2 lžíce kremžské hořčice Hořčice kremžská 30 g
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.