Nutriční hodnoty (Vepřová svíčková marinovaná v hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 009 kJ / 719 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,04 g |
| Tuky | 48,99 g |
| – nasycené | 6,94 g |
| – nenasycené | 39,50 g |
| –– mononenasycené | 32,84 g |
| –– polynenasycené | 6,66 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 5,96 g |
| Cholesterol | 96 mg |
| Sodík | 1,34 g |
| Sůl | 3,20 g |
| Sacharidy | 17,72 g |
| – cukry | 0,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 200 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská |