Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 184 kJ / 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,50 g |
| Tuky | 4,66 g |
| – nasycené | 3,15 g |
| – nenasycené | 1,27 g |
| –– mononenasycené | 0,96 g |
| –– polynenasycené | 0,31 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 13,18 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 462 mg |
| Sůl | 1,15 g |
| Sacharidy | 88,10 g |
| – cukry | 7,30 g |
| ––– laktóza | 0,58 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g nových brambor | Brambor raný | 400 g |
| 300 g 300 g tvarohu se smetanou (nebo 1 polotučný tvaroh a 50 ml smetany) | Smetana kravská sladká 12% | 300 ml |
| 3 trojúhelníčky 3 trojúhelníčky taveného smetanového sýra | Sýr tavený | 36 g |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| strouhaný tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| máslo na vymazání zapékací mísy mísy | Máslo kravské |