Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 184 kJ / 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,50 g |
Tuky | 4,66 g |
– nasycené | 3,15 g |
– nenasycené | 1,27 g |
–– mononenasycené | 0,96 g |
–– polynenasycené | 0,31 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 13,18 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 462 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 88,10 g |
– cukry | 7,30 g |
––– laktóza | 0,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g nových brambor | Brambor raný | 400 g |
300 g 300 g tvarohu se smetanou (nebo 1 polotučný tvaroh a 50 ml smetany) | Smetana kravská sladká 12% | 300 ml |
3 trojúhelníčky 3 trojúhelníčky taveného smetanového sýra | Sýr tavený | 36 g |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
strouhaný tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
máslo na vymazání zapékací mísy mísy | Máslo kravské |