Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Alpský knedlík s krémem

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 9. 2014 19:35

Suroviny

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 337 kJ / 2 471 kcal
Bílkoviny91,14 g
Tuky26,93 g
Vláknina15,40 g
Cholesterol 316 mg
Sodík 2,09 g
Sůl5,16 g
Sacharidy458,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud nemáme borůvky, můžeme použít povidla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

simerka

20. 2. 2015 18:13

Já osobně knedlíky nemusím ale určitě jsou výtečné akorát je vařím:-):yes::-D:-)):-K

Míša

6. 9. 2014 10:08

Vyzkoušela jsem s povidly tak je orig. recept jsou dobré akorát těsto takové tužší :-O

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 9. 2014 16:55

Och, moje nervy!! :-p

pipre pipre

4. 9. 2014 15:07

Také mne recept zaujal:yes:+

Irule Irule

4. 9. 2014 09:38

Fabio::yes:;-)

Fabio

4. 9. 2014 09:34

Bude to výzva,ale pokusím se :)

Irule Irule

4. 9. 2014 09:29

Fabio: hlavně nechat těsto pořádně nakynout třeba 3x (promíchat, nakynout, promíchat,....) a pak na tom není co zkazit ;-)

Fabio

4. 9. 2014 09:24

To bych mohl zkusit, ale já knedlíky moc neumím :(, nevím jak to dopadne. :-O

Jana

4. 9. 2014 09:21

To jsou blbouni ne? Jenom vytuněný, super :yes:

Irrena Irrena

4. 9. 2014 09:12

Dělávám také a jsou moc dobré:-p:yes: Také dělám někdy tyto, ty dělala moje teta v Bavorsku;-)http://www.toprecepty.cz/recept/30465-babicciny-kn...

Irule Irule

4. 9. 2014 07:00

zizala: jojo bylo :-p;-)

zizala zizala (moderátorka)

4. 9. 2014 06:58

To asi bylo moc dobré :-p:yes:

vybusna vybusna

3. 9. 2014 20:51

V mnichove podavaju tieto buchty nAplnene slivkovym lekvarom. Robia ich velmi velke, tak, ze 1 kus je jedna porcia. Do hlbokeho taniera naleju riedky vanilkovy krem a doprostred tu velku buchtu. Makovu posypku, este prelievaju maslom.

magdalenka magdalenka

3. 9. 2014 20:27

Irule: najbližšie, ak budem robiť buchty na pare, polejem riedkym pudingom určite. Doteraz len maslo a mak, toto mi však príde vyšší level.

Irule Irule

3. 9. 2014 20:18

Merylas, magdalenka: je to moc dobré, naučili mě to jíst v Rakousku v Alpách :-p;-) a děkuji moc za pochvalu :-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: alpský povidlový knedlík alpský kynutý knedlík kynutý knedlík s vanilkovým krémem rakouský kynutý knedlík knedlík s vanilkovým krémem rakouský knedlík kynuté knedlíky s vanilkovým krémem alpský knedlík s povidly alpské kynuté knedlíky povidlové knedlíky s vanilkovým krémem alpský knedlík s vanilkovou omáčkou alpskej knedlik rakouský knedlík s povidly alpský knedlík-recept apský knedlík rakousky povidlovy knedlik rakouský knedlík s vanilkovým krémém alpský knedlík s boruvkami borůvkové knedlíky s vanilkovým krémem rakousky alpsky knedlik

Suroviny: mouka polohrubá, vejce, sůl, cukr krupice, kvasnice, mléko, borůvky, cukr moučkový, mléko, pudink vanilkový, cukr krupice, rum, mák mletý, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Alpský knedlík s krémem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G7O5