Nutriční hodnoty (Brambory s bylinkovým máslem v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 936 kJ / 941 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 102,53 g |
| – nasycené | 66,26 g |
| – nenasycené | 35,01 g |
| –– mononenasycené | 32,50 g |
| –– polynenasycené | 2,51 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 319 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,10 g |
| – cukry | 1,14 g |
| ––– laktóza | 1,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 větších nových brambor | Brambor raný | |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| bylinky (petrželka, bazalka) | Petržel nať čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská |