Nutriční hodnoty (Jelení kýta se švestkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 124 kJ / 1 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,55 g |
Tuky | 51,46 g |
– nasycené | 17,98 g |
– nenasycené | 29,03 g |
–– mononenasycené | 21,85 g |
–– polynenasycené | 7,18 g |
––– omega 3 | 2,20 g |
Vláknina | 5,52 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 612 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 36,80 g |
– cukry | 36,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jelení kýty | Jelení kýta | 1000 g |
4 lžíce 4 lžíce švestkových povidel | Povidla | 92 g |
silnější plátek plátek dobře omytého citronu | Citrón čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
koření na divočinu | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 1/2 vývaru | Vývar hovězí |