Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jelení kýta se švestkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 124 kJ /
1 464 kcal
Bílkoviny210,55 g
– z toho živočišné bílkoviny210,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,55 g
Tuky51,46 g
– nasycené17,98 g
– nenasycené29,03 g
–– mononenasycené21,85 g
–– polynenasycené7,18 g
––– omega 32,20 g
Vláknina5,52 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 612 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy36,80 g
– cukry36,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jelení kýty Jelení kýta 1000 g
4 lžíce 4 lžíce švestkových povidel Povidla 92 g
silnější plátek plátek dobře omytého citronu Citrón čerstvý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
koření na divočinu Provensálské koření
sůl Sůl mořská
1/2 1/2 vývaru Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.