Nutriční hodnoty (Jelení kýta se švestkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 124 kJ / 1 464 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 210,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,55 g |
| Tuky | 51,46 g |
| – nasycené | 17,98 g |
| – nenasycené | 29,03 g |
| –– mononenasycené | 21,85 g |
| –– polynenasycené | 7,18 g |
| ––– omega 3 | 2,20 g |
| Vláknina | 5,52 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 612 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 36,80 g |
| – cukry | 36,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jelení kýty | Jelení kýta | 1000 g |
| 4 lžíce 4 lžíce švestkových povidel | Povidla | 92 g |
| silnější plátek plátek dobře omytého citronu | Citrón čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| koření na divočinu | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 1/2 vývaru | Vývar hovězí |