Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvová hrníčková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 384 kJ /
5 828 kcal
Bílkoviny97,04 g
– z toho živočišné bílkoviny34,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,50 g
Tuky220,18 g
– nasycené21,96 g
– nenasycené181,60 g
–– mononenasycené128,15 g
–– polynenasycené53,45 g
––– omega 315,48 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 531 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy855,20 g
– cukry399,75 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 625 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru krystal Cukr bílý 375 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje Olej řepkový 62.5 ml
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
850 g 850 g broskvového kompotu (nebo čerstvého ovoce) Broskev zavařená 850 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice (dle chuti) Skořice ceylonská 4 g
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá
1/2 hrnku 1/2 hrnku třtinového cukru Cukr třtinový 125 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku másla Máslo kravské 62.5 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 125 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.