Nutriční hodnoty (Broskvová hrníčková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 24 384 kJ / 5 828 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,50 g |
| Tuky | 220,18 g |
| – nasycené | 21,96 g |
| – nenasycené | 181,60 g |
| –– mononenasycené | 128,15 g |
| –– polynenasycené | 53,45 g |
| ––– omega 3 | 15,48 g |
| Vláknina | 18,75 g |
| Cholesterol | 792 mg |
| Sodík | 531 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 855,20 g |
| – cukry | 399,75 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 625 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru krystal | Cukr bílý | 375 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 850 g 850 g broskvového kompotu (nebo čerstvého ovoce) | Broskev zavařená | 850 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice (dle chuti) | Skořice ceylonská | 4 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku třtinového cukru | Cukr třtinový | 125 g |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku másla | Máslo kravské | 62.5 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 125 g |