Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvová hrníčková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 384 kJ /
5 828 kcal
Bílkoviny97,04 g
– z toho živočišné bílkoviny34,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,50 g
Tuky220,18 g
– nasycené21,96 g
– nenasycené181,60 g
–– mononenasycené128,15 g
–– polynenasycené53,45 g
––– omega 315,48 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 531 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy855,20 g
– cukry399,75 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 625 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru krystal Cukr bílý 375 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
0,75 hrnku 0,75 hrnku oleje Olej řepkový 187.5 ml
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
broskvový kompot nebo čerstvé ovoce Broskev zavařená
skořice Skořice ceylonská
třtinový cukr Cukr třtinový
máslo Máslo kravské
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.