Nutriční hodnoty (Kačenka na jablkách s karamelizovaným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 377 kJ / 329 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,86 g |
| Tuky | 1,93 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 0,89 g |
| –– mononenasycené | 0,15 g |
| –– polynenasycené | 0,74 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 21,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 61,55 g |
| – cukry | 44,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kachní stehna | Kachna stehno s kostí a kůží | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 sklenice 1 sklenice kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
| kmín | Kmín | |
| voda | Voda | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olej | Olej řepkový | |
| cukru krystal | Cukr bílý | |
| 1 lžíce 1 lžíce hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 15 g |