Nutriční hodnoty (Jemné kuřecí ragú s květákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 563 kJ / 2 286 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 344,71 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 341,83 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,88 g | 
| Tuky | 89,50 g | 
| – nasycené | 54,02 g | 
| – nenasycené | 30,91 g | 
| –– mononenasycené | 25,70 g | 
| –– polynenasycené | 5,21 g | 
| ––– omega 3 | 3,42 g | 
| Vláknina | 0,75 g | 
| Cholesterol | 1,02 g | 
| Sodík | 1,83 g | 
| Sůl | 4,66 g | 
| Sacharidy | 24,92 g | 
| – cukry | 7,92 g | 
| ––– laktóza | 6,72 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g | 
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml | 
| 50 g 50 g nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g | 
| olej | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| případně masox | Bujón hovězí |