Nutriční hodnoty (Balkánské bagetky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 965 kJ / 231 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,16 g |
| Tuky | 4,76 g |
| – nasycené | 1,19 g |
| – nenasycené | 2,36 g |
| –– mononenasycené | 1,91 g |
| –– polynenasycené | 0,44 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 8,22 g |
| Cholesterol | 65 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,35 g |
| Sacharidy | 21,50 g |
| – cukry | 15,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 bagetky na rozpečení | Bageta pšeničná | |
| 1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| 100 g 100 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 100 g |
| balkánský sýr | Sýr balkánský (50% t. v s.) |