Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Burger Amerika

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

29. 12. 2011 18:18

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 694 kJ / 1 122 kcal
Bílkoviny199,50 g
Tuky36,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 725 mg
Sodík 575 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Maso použijte dle dostupnosti, ale nemělo by být moc prorostlé. A připravte se, že budete mít špinavou pusu až na čele jako já.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Saimi

2. 1. 2012 12:54

Není

Koblížek

2. 1. 2012 00:54

Šimon je moc hezké jméno. :-K Jestlipak i jeho majitel je tak pěkný????

Saimi

31. 12. 2011 00:08

jo přesně tak.Šimon je křestní.Chytráci

Míša z Hradce

30. 12. 2011 23:02

A co když se pletete v oslovení? Myslím, že Pavel je příjmení a Šimon je křestní jméno. A taky nechápu, proč se rozčilujete nad jeho výrazy. :-(:-(:-(

Takyrevolucionář

30. 12. 2011 22:57

Souhlasím - oslovení Pavka Korčagin - perfektní. :yes::yes::yes::yes:

AntoninZ

30. 12. 2011 01:50

Mám návrh, co takhle Pavka Korčagin:-?;-)

Galileo

30. 12. 2011 00:04

a jak ti jako má říkat? Pavlíku? nebo Pavlušo? Nebo nevychovanče? Nediv se, ale tvé vyjadřčování je trochu out ! Sem rozhodně nepatří.

Saimi

29. 12. 2011 21:27

neříkej mi pavle

kritik

29. 12. 2011 20:28

Pavle, ty jsi ale vulgární !!!! To jsi student? Nulová sociální inteligence, že?

zizala zizala (moderátorka)

29. 12. 2011 20:03

Saimi: Na slušně napsaný názor reaguješ takhle hrubě? Proč? :-(

vseumel

29. 12. 2011 19:27

Škoda, že si ten bod nemůžu vzít zpátky..................

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 12. 2011 19:21

:-p:yes::yes:

vseumel

29. 12. 2011 18:40

Já bych asi dala hořčici místo tatarky a ještě bych dala kyselou okurku na jemné plátky nebo kostičky. ;-):yes:

chocolate chocolate

29. 12. 2011 18:27

Dělávám podobně Saimi, k masu přidávám worchester a trochu ledové vody, maso se pak lépe spojí.Jen sýr dávám plátkový tavený čedar.Obě půlky housek také řeznou stranou na sucho opeču.+1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: burger recept recept na burger americký burger recept maso na burger burger z mleteho masa recept burger hovězí burger recept domácí burger od pohlreicha americký burger burger recepty burgery z mletého masa recepty burger hovězí burger jak udelat burger burger příprava jak se dělá burger americké burgery recept burger burger maso recepty na burger

Suroviny: maso vepřové mleté, maso hovězí mleté, sůl, pepř, cibule, rajče, salát listový, sýr tvrdý, kečup sladký, tatarská omáčka

TopRecepty.cz

Burger Amerika

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gQ3r