Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dort se štikou pro rybáře

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 7. 2014 21:43

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pro inspiraci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

kucerova45

23. 7. 2014 21:13

casino, já myslela tu potahovou hmot neboli falešný marcipán. ;-)Dělám pořád stejný a všichni si ho chválí, že není cítit chemií.

casino

21. 7. 2014 21:41

kucerova45:
Milá zlatá, ujasněte si, co vlastně používáte! Ještě nedávno jste dělala tuto potahovačku:
Potahovací hmota: 500 g moučkového cukru, 250 g sušeného polotučného mléka,2 lžíce tekutého medu, 2 lžíce vlažné vody, 1 lžíce oleje, 1 lžíce mandlové tresti, potravinářské barviva :-// a teď píšete o marcipánu:-O
Pokud jste začala používat MARCIPÁN:-! rád se vám za předešlý komentář omluvím...:-K

Navir: "Ale toto nejsou stránky pro profesionály,..."
Jsem také ryzí, možná z kočičího zlata, ale furt amatér:-))

kucerova45

21. 7. 2014 21:01

Navire,s Tebou souhlasím,nevím proč musí casino pořád do někoho rejpat. Tento marcipán co dělám já,všem co jsem pekla dorty chutnal.
Nikdo ho neoddělával.:-p;-)

JanaDorazinova

21. 7. 2014 14:49

Nádherné :-)

Navir

21. 7. 2014 14:36

Milé Casino, už delší dobu sleduji Vaše rádoby odborné a fundované komentáře. Máte tendenci si na tomto webu vybudovat místo takového rádoby Polreicha. Zejména marcipány domácí výroby Vám těžce leží v žaludku a při každé příležitosti si neodpustíte rýpnout (musím uznat, že mnohdy vtipně) do autorů. Ale toto nejsou stránky pro profesionály, sem chodí lidé (jistě, jsou také výjimky), kteří by se rádi pochlubili se svým receptem, případně sdělili své zkušenosti nebo problémy, třeba jsou noví a neznají rubriku "Podobné" apod., tak proč pořád jen kritizovat a rýpat:-? Někomu chutnají vdolky, jinému holky. A co se nelíbí Vám, může se naopak líbit někomu jinému. Tak asi tak...

casino

21. 7. 2014 14:18

spagetka:
Já spíše upřednosťuju obsah nad formu, ale Shrek nebo ten skřítek od Brčálníku by byli z tý barvy asi celí vodvázaní...:-))
A píšete "...škoda jíst". Nevím zda "škoda", ale ta potahovačka obvykle u kupovaných dortů zůstane na táccích. No, myslím, že jen barvou to není..., asi záleží na "marcipánu" :-//

Michaela Medkova

21. 7. 2014 11:08

krásný dortík:yes:;-)

spagetka

21. 7. 2014 10:18

casino: komentíky smazány,teď tam už jen písněte slova chvály ;-);-);-):-D
Hezký a povedený dortík, skoro škoda jíst :yes::yes::yes::yes:

Colombo65

21. 7. 2014 00:00

... dokonalé ztvárnění štiky :)))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dort pro rybáře dort štika dorty pro rybáře dort se štikou rybař z marcipanu rybářské dorty rybářský dort recept na dort pro rybáře marcipánový dort pro rybáře dort rybář potahovacka na dort marcipánový dort kapr rybář dort pro rybáře-štika forma na dort rybáře dorty pro rybarku dortová forma štika dorty se stikou marcipán rybář rybářské dorty recepty dorty mandlova rybáře

Suroviny: korpus kakaový, krém vanilkový

TopRecepty.cz

Dort se štikou pro rybáře

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mV6p