Nutriční hodnoty (Salát z čočky a tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 688 kJ / 882 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,82 g |
| Tuky | 21,67 g |
| – nasycené | 3,77 g |
| – nenasycené | 17,65 g |
| –– mononenasycené | 7,82 g |
| –– polynenasycené | 9,83 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 35,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8,13 g |
| Sůl | 20,30 g |
| Sacharidy | 92,40 g |
| – cukry | 21,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g čočky | Čočka hnědá neloupaná | 150 g |
| 1 balení 1 balení Tofu (já měla natural, ale i bylinkové nebo uzené by určitě bylo vhodné taky) | Tofu natural | 180 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 dcl 2 dcl vody | Voda | 200 ml |
| 2-3 lžičky 2-3 lžičky cukru | Cukr bílý | 12.5 g |
| 2-3 lžičky 2-3 lžičky soli | Sůl mořská | 20 g |
| 2 lžičky 2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
| lžičku lžičku kari | Kari | |
| 2 lžičky 2 lžičky vinného octa | Ocet vinný bílý | 10 ml |
| hrst hrst kopru nebo jakýchkoli bylinek | Kopr nať čerstvý |