Nutriční hodnoty (Sýrovo - ořechový dip)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 501 kJ / 837 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 48,22 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,60 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,62 g | 
| Tuky | 62,94 g | 
| – nasycené | 24,80 g | 
| – nenasycené | 32,11 g | 
| –– mononenasycené | 10,92 g | 
| –– polynenasycené | 21,20 g | 
| ––– omega 3 | 3,68 g | 
| Vláknina | 3,68 g | 
| Cholesterol | 112 mg | 
| Sodík | 1,01 g | 
| Sůl | 2,20 g | 
| Sacharidy | 17,89 g | 
| – cukry | 10,08 g | 
| ––– laktóza | 9,20 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 100 g 100 g měkký natírací sýr | Sýr tavený | 100 g | 
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml | 
| 3 PL 3 PL mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 45 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g | 
| bílý pepř | Pepř bílý |