Nutriční hodnoty (Vuřty na pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 151 kJ / 2 665 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 140,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,86 g |
| Tuky | 200,66 g |
| – nasycené | 120,22 g |
| – nenasycené | 80,22 g |
| –– mononenasycené | 30,11 g |
| –– polynenasycené | 50,11 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 21,56 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 8,22 g |
| Sůl | 20,00 g |
| Sacharidy | 64,84 g |
| – cukry | 16,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg buřtů nebo klobás | Párek vepřový | 1000 g |
| 4 kusy 4 kusy větší cibule | Cibule čerstvá | 276 g |
| 1 1 černé pivo | Pivo tmavé 10ᵒ | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kečup | Kečup sladký | |
| obyčejná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| feferonka pouze pro gurmány, ne pro děti | Chilli paprička čerstvá |