Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí risotto z české kantýny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 267 kJ /
3 171 kcal
Bílkoviny287,34 g
– z toho živočišné bílkoviny249,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,36 g
Tuky20,20 g
– nasycené8,29 g
– nenasycené9,23 g
–– mononenasycené5,08 g
–– polynenasycené4,15 g
––– omega 32,31 g
Vláknina17,90 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 638 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy421,87 g
– cukry29,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g rýže arborio Rýže bílá 500 g
3 3 kuřecí prsní řízky Kuře prso 1050 g
800 ml 800 ml silného vývaru Vývar hovězí 800 ml
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
200 ml 200 ml bílého desertního vína Víno bílé suché 200 ml
olivový olej Olej olivový
máslo Máslo kravské
60 60 g parmazánu + na posypání porcí Parmezán
černý pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá
případně houbové koření Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.