Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dvouvývarová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie401 kJ /
96 kcal
Bílkoviny3,17 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,17 g
Tuky0,40 g
– nasycené0,12 g
– nenasycené0,22 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,19 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy17,55 g
– cukry6,66 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kus kus uzených žeber Vepřová žebra
2 2 krůtí krky Krůta krky
rýže Rýže bílá
2 2 mladé mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
pažitka Pažitka čerstvá
libeček Libeček čerstvý
petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.