Nutriční hodnoty (Dvouvývarová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 401 kJ / 96 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,17 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,12 g |
– nenasycené | 0,22 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,19 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 88 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 17,55 g |
– cukry | 6,66 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kus kus uzených žeber | Vepřová žebra | |
2 2 krůtí krky | Krůta krky | |
rýže | Rýže bílá | |
2 2 mladé mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá |