Nutriční hodnoty (Rybízový koláč s čokodrobenkou a marcipánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 974 kJ / 6 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,29 g |
Tuky | 349,46 g |
– nasycené | 197,03 g |
– nenasycené | 138,04 g |
–– mononenasycené | 113,66 g |
–– polynenasycené | 24,38 g |
––– omega 3 | 1,62 g |
Vláknina | 17,16 g |
Cholesterol | 1,93 g |
Sodík | 571 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 717,93 g |
– cukry | 346,57 g |
––– laktóza | 5,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g změklého másla | Máslo kravské | 250 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
50 g 50 g Solamylu | Bramborový škrob | 50 g |
3 lžičky 3 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
3 lžice 3 lžice mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
1 lžička 1 lžička kakaa | Kakao prášek | 3 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
na špičku nože na špičku nože skořice | Skořice ceylonská | |
rybíz nebo jiné ovoce podle chuti | Rybíz červený čerstvý | |
100 g 100 g marcipánu | Marcipán | 100 g |