Nutriční hodnoty (Pastýřský řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 16 239 kJ / 3 881 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 211,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 209,99 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 330,78 g |
| – nasycené | 95,04 g |
| – nenasycené | 168,79 g |
| –– mononenasycené | 138,32 g |
| –– polynenasycené | 30,47 g |
| ––– omega 3 | 1,56 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 848 mg |
| Sodík | 2,63 g |
| Sůl | 5,84 g |
| Sacharidy | 13,38 g |
| – cukry | 9,78 g |
| ––– laktóza | 3,78 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového bůčku bez kosti (zmasilý) | Vepřový bok | 1000 g |
| 130 g 130 g uzené plece b.k - vařená | Vepřová plec uzená | 130 g |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 100 g 100 g uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
| 60 g 60 g (2 ks) vajec | Vejce slepičí | 60 g |
| 60 g 60 g smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | 60 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |