Letní krkovička

cekrops Kuchař: cekrops

Doba přípravy: 1h cca 1 porce Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

2 silnější plátky vepřové krkovice
4 brambory
Tymián
Fazolky - čerstvé nebo mražené
Olej
Sůl
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Brambory očistíme pod tekoucí vodou, rozpůlíme, osolíme a posypeme tymiánem.

  2. Dáme hodinku péct při cca 140°C.

  3. Krkovičku jen osolíme a usmažíme.

  4. Fazolky v osolené vodě povaříme do měkka.

    Podáváme v létě na dvorku s pivem !

Poznámka

PS: Ke krkovičce můžeme přidat pro zjemnění chutě i lžičku másla. Jo a na nějaké grilování na dřevěném uhlí ve "stylu Pohlreich" se vybodneme. Akorát to stojí čas a plno práce s čištěním grilu atd.(to už v TV samozřejmě neuvidíte) . . .

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 109 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Letní krkovička

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: recepty na grilování krkovičky na dřevěné uhlí rychlý oběd příloha ke krkovičce lesnická grilovaná krkovička grilovaná krkovička na dřevěném uhlí recepty krkovíčka na uhlí jak grilovat na dřevěném uhlí videorecepty krkovicka doba grilovani krkovice na grillu křehká krkovice na grilu recept na krkovičku s cuketou od pohlreicha krkovička na dřevěném uhlí letní grilování recepty příloha ke krkovičce na grillu letní kuchařka recepty

Zapomněl/a jsem heslo