Nutriční hodnoty (Kuře na kaparech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 804 kJ / 1 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 123,08 g |
– nasycené | 79,54 g |
– nenasycené | 42,04 g |
–– mononenasycené | 39,00 g |
–– polynenasycené | 3,04 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 383 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,50 g |
– cukry | 1,62 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře (nebo 4 stehna) | Kuře | |
1 sklenička 1 sklenička kaparů ve vinném octu (asi 3 lžíce) | ||
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
provensálské bylinky | Provensálské koření | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |