Nutriční hodnoty (Kuře na kaparech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 804 kJ / 1 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 123,08 g |
| – nasycené | 79,54 g |
| – nenasycené | 42,04 g |
| –– mononenasycené | 39,00 g |
| –– polynenasycené | 3,04 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 383 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 7,50 g |
| – cukry | 1,62 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře (nebo 4 stehna) | Kuře | |
| 1 sklenička 1 sklenička kaparů ve vinném octu (asi 3 lžíce) | ||
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| provensálské bylinky | Provensálské koření | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |