Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Kuře "na podestýlce"

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

26. 6. 2010 15:27

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 473 kJ / 3 220 kcal
Bílkoviny40,00 g
Tuky150,00 g
Vláknina35,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,20 g
Sůl10,00 g
Sacharidy410,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do poznámky nemám co dodat. Snad jen, že rodině chutnalo, jinak bych sem recept nedávala:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MamlajdaD MamlajdaD

26. 1. 2020 17:31

Palika: bartaks má pravdu, v Maďarsku se opravdu jako příloha podává společně rýže a br. hranolky, třeba i k řízku (např. v restauraci v Budapešti). :-O Můj muž, rodilý Maďar, jezdil do Maďarska občas jako tlumočník továrny, kde dělal, a při vyprávění po příjezdu domů, se o tom zmínil. Říkal, ža to bylo kupodivu velmi dobré. :-8 Nesmíš hned odsoudit něco, o čem jsi se nepřesvědčila. :-D:-K

tejaja tejaja (moderátorka)

26. 1. 2020 11:34

Palika: :-) vedzte, ze je to v madarskej kuchyni. Ono ani madari nemaju na celom uzemi rovnaku kuchynu, presne ako ine narody.;-)

Dajda Dajda

26. 1. 2020 09:13

bartaks: palika: Myslím že je to kombinace, která se objevuje ve slovenské i maďarské kuchyni, a vůbec není nutné pohlížet na ni s nedůvěrou. Zkuste kuřecí řízek + rýži ochucenou kari + kyselou okurku nebo okurkový salát! ;-) :yes: Pro mě je to přijatelnější než smažený řízek se smaženými hranolky a k tomu navíc kečup, jak Vám to nabídnout třeba v bavorské kuchyni! :-O

Palika Palika

26. 1. 2020 04:35

bartaks: v Maďarsku asi sotva ... Na Slovensku občas a v bývalém NDR, jinde - silně pochybuji.

bartaks

25. 1. 2020 08:33

maris: V Maďarsku podávají k smaženému řízku hranolky a i rýži. Hranolky jsem si přidal a rýži nechal. V tomto receptu to asi vadit nebude.bartaks@centrum.cz

bronislava hronova

24. 3. 2017 13:09

Znám a dělám tento recept už hodně dlouho-vyšel před lety v kalendáři,b.hronova

misza misza

27. 6. 2010 13:41

Nádherné fotky:yes:

Eliza Eliza

27. 6. 2010 08:49

Každopádně to vypadá báječně...:-p, jdu se nasnídat! ;-)

jahoda jahoda

27. 6. 2010 08:44

Elizo, já předsmažila normální brambory (z kupovaných hranolek nedělám nikdy), ale vůbec jsem je nedělala na hotovo, jen tak napůl, že v hotovém pokrmu nepoznáš, že jde o klasické hranolky, ale fakt drží tvar, vůbec se nerozpekly. A s tou rýží v té šťávičce bezva chuť. (Rýži používám jakoukoli, co se nerozvařuje). Hošíci si to pochvalovali. Možná je k tomu fakt nejlepší to kuře. Ale nemám to odzkoušeno s jiným masem;-)

Eliza Eliza

27. 6. 2010 07:32

Jahodo, kolegyně mi popisovala nejoblíbenější jídlo svojí rodiny - šlo o kupované mražené hranolky, vysypané do pekáče a pokladené plátky krkovičky, zalité šlehačkou. Já jsem zatím neměla odvahu to zkusit, bála jsem se, že z hranolků nic nezbyde...jen nějaká nevzhledná kaše...;-):-) Tak třeba ne, možná to vyzkouším.
U tvého receptu mě moc zajímá ta kombinace rýže a smažených brambor, nedovedu si to nějak představit. Ale vypadá to překrásně a hlavně chutně, takže ukládám k vyzkoušení. :yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 6. 2010 22:14

Jahůdko, ty nikdy nezklameš:-O:yes: Nádherné foto i jídlo:-p:yes:

olca spickova olca spickova

26. 6. 2010 20:07

NO to je teda taky nádhera,vypadá to úžasně! Ukládám a určitě vyzkouším! Letí bodík!:-p:-O:yes:

Ivana79 Ivana79

26. 6. 2010 17:26

No vidíš a ja sekanú so šalátom varím pravidelne:-DA omastený chleba s jablkom alebo kryšt.cukrom:-8Viem,že často príjemne prekvapia úplne šialené kombinácie a tvoje recepty sa mi vždy páčili,o fotkách ani nehovorím.Tak dúfam,že si to nezobrala v zlom,ale viac by mi tam sedeli obyčajné zemiaky ako hranolky.Ale je to len môj názor,možno je to takto tiež dobré:-KA ten šalát:-Dmne tie uhorky pripadali ako kaleráb,teraz máme doma stále mladý zo záhrady a má to podobnú farbu:-8

Suvicka Suvicka

26. 6. 2010 17:09

Krasne fotky, posilam 7. Bodik. :yes::-K

maris maris

26. 6. 2010 16:28

Já jsem kdysi něco podobného četla v novinách - kombinaci - hranolky - rýže a zdálo se mi to dost prapodivné, ale v Tvém podání to vypadá úžasně, fotky jsou nádherné:yes::-)+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: podestylka pro kurata podestýlka pod kuřata kuře s hranolky kuře s hranolkami stavicka ke kureti pečené kuře na leču "@lce.com.na" loc:cz kuře lečo hranolky ryže kuře s hranolkama pečené kuře s hranolky kuře na leču podestilka pro kurata "@lce.com" loc:cz maďarské kuře kure s ryží z jednoho pekače kuře na pdestýlce kuře s hranolkama aryži kure s ryží a hranolkami top recepty kureci recepty z hronova

Suroviny: kuře, hranolky, rýže, lečo, koření na kuře, bylinky zelené, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Kuře "na podestýlce"

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qlp3