Nutriční hodnoty (Bábovka z podmáslí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 402 kJ / 3 920 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,00 g |
Tuky | 153,37 g |
– nasycené | 18,39 g |
– nenasycené | 126,13 g |
–– mononenasycené | 87,73 g |
–– polynenasycené | 38,40 g |
––– omega 3 | 10,41 g |
Vláknina | 16,75 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 544 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 556,75 g |
– cukry | 271,50 g |
––– laktóza | 13,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek podmáslí | Podmáslí | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 1 necelý prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |