Nutriční hodnoty (Jarní těstovinový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 930 kJ / 1 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,81 g |
Tuky | 27,37 g |
– nasycené | 9,65 g |
– nenasycené | 15,57 g |
–– mononenasycené | 7,83 g |
–– polynenasycené | 7,75 g |
––– omega 3 | 3,38 g |
Vláknina | 24,62 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 155 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 284,63 g |
– cukry | 24,75 g |
––– laktóza | 10,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g těstovin - mašliček | Těstoviny pšeničné | 350 g |
1 lžíce 1 lžíce dýňového oleje | Olej dýňový | 15 ml |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
1/2 1/2 okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
1 svazek 1 svazek pažitky | Pažitka čerstvá | 50 g |
250 g 250 g jogurt nebo 1 zakysaná smetana (používám hotovou jogurtovou tatarkou SABI) | Jogurt kravský bílý 3,5% | 250 ml |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 lžička 1 lžička moučkového cukru | Cukr bílý | 5 g |
sůl | Sůl mořská |