Nutriční hodnoty (Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 497 kJ / 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,50 g |
– nasycené | 0,98 g |
– nenasycené | 2,00 g |
–– mononenasycené | 1,33 g |
–– polynenasycené | 0,67 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 193 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší kuřecí prso nebo 2 menší | Kuře prso | 350 g |
1 1 delší pórek (použijeme z něj jen kousek) | Pórek čerstvý | |
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
grilovací koření na zeleninu | Provensálské koření | |
olivový olej | Olej olivový |