Nutriční hodnoty (Kančí guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 8 633 kJ / 2 063 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 230,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 224,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,80 g |
| Tuky | 101,78 g |
| – nasycené | 45,68 g |
| – nenasycené | 53,58 g |
| –– mononenasycené | 42,01 g |
| –– polynenasycené | 11,57 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 20,72 g |
| Cholesterol | 520 mg |
| Sodík | 2,07 g |
| Sůl | 5,10 g |
| Sacharidy | 36,70 g |
| – cukry | 17,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kančí kýty | Kanec kýta | 1000 g |
| 4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 3-5 stroužků 3-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
| pár krajíců krajíců starého chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
| sádlo (nebo olej) | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| koření na zvěřinu | Provensálské koření |