Nutriční hodnoty (Petřiny pepřové závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 514 kJ / 362 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 28,75 g |
| – nasycené | 19,50 g |
| – nenasycené | 8,76 g |
| –– mononenasycené | 7,83 g |
| –– polynenasycené | 0,93 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 103 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 3,25 g |
| Sacharidy | 2,42 g |
| – cukry | 2,42 g |
| ––– laktóza | 2,47 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí řízky | Kuře prso | |
| 4 4 velké a silné plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 50 g 50 g blaťáckého zlata | Gouda 45% t. v s. | 50 g |
| 50 g 50 g nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
| černý pepř | Pepř černý | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| případně grilovací koření | Grilovací koření |