Nutriční hodnoty (Polévka s kapáním)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 684 kJ / 402 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
| Tuky | 15,72 g |
| – nasycené | 3,76 g |
| – nenasycené | 7,32 g |
| –– mononenasycené | 5,66 g |
| –– polynenasycené | 1,66 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 2,95 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 240 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 40,90 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 litr 1 litr vývaru z kuřecího masa (ze skeletu) | Kuře prso | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 plátek 1 plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 50 g 50 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 50 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
| petrželka (nebo libeček) | Petržel nať čerstvá |