Nutriční hodnoty (Sýrovo - bylinková žemlovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 460 kJ / 2 978 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 163,50 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 118,04 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,46 g | 
| Tuky | 105,77 g | 
| – nasycené | 54,38 g | 
| – nenasycené | 41,19 g | 
| –– mononenasycené | 32,11 g | 
| –– polynenasycené | 9,08 g | 
| ––– omega 3 | 1,34 g | 
| Vláknina | 34,90 g | 
| Cholesterol | 1,10 g | 
| Sodík | 8,49 g | 
| Sůl | 20,66 g | 
| Sacharidy | 329,70 g | 
| – cukry | 63,40 g | 
| ––– laktóza | 33,15 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 10 10 rohlíků z předešlého dne | Rohlík pšeničný bílý | 430 g | 
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml | 
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| 150 g 150 g nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g | 
| 100 g 100 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g | 
| 100 g 100 g šunky vcelku (nemusí být) | Šunka vepřová vařená | 100 g | 
| 10 10 sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce mražené směsi osmi bylin | Bazalka čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce granulovaného česneku | Česnek sušený | 15 g | 
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |