Nutriční hodnoty (Vepřové v kedlubnách se zázvorem a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 851 kJ / 920 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,86 g |
Tuky | 85,76 g |
– nasycené | 41,92 g |
– nenasycené | 42,74 g |
–– mononenasycené | 36,23 g |
–– polynenasycené | 6,51 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 11,79 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,63 g |
Sacharidy | 22,97 g |
– cukry | 12,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřové maso podle strávníků | Vepřová kýta | |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
1 1 obří kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
1/2 kostičky 1/2 kostičky masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
instantní jíška | Jíška světlá instantní | |
olej nebo máslo | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |