Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové v kedlubnách se zázvorem a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 851 kJ /
920 kcal
Bílkoviny10,04 g
– z toho živočišné bílkoviny4,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,86 g
Tuky85,76 g
– nasycené41,92 g
– nenasycené42,74 g
–– mononenasycené36,23 g
–– polynenasycené6,51 g
––– omega 30,10 g
Vláknina11,79 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,82 g
Sůl4,63 g
Sacharidy22,97 g
– cukry12,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřové maso podle strávníků Vepřová kýta
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
1 1 obří kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
1/2 kostičky 1/2 kostičky masoxu Bujón hovězí 5 g
pepř Pepř černý
petrželka Petržel nať čerstvá
instantní jíška Jíška světlá instantní
olej nebo máslo Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.