Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cuketovo-jablečno-pudinkové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 619 kJ /
3 972 kcal
Bílkoviny89,10 g
– z toho živočišné bílkoviny51,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,74 g
Tuky91,25 g
– nasycené19,03 g
– nenasycené63,41 g
–– mononenasycené45,01 g
–– polynenasycené18,40 g
––– omega 34,76 g
Vláknina23,66 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 760 mg
Sůl2,38 g
Sacharidy687,30 g
– cukry336,00 g
––– laktóza49,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší cuketa Cuketa čerstvá 100 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
2 2 vejce (nebo 3) Vejce slepičí 140 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
100 g 100 g cukru (nebo dle chuti) Cukr bílý 100 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 7.5 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
40 g 40 g krupicového cukru Cukr bílý 40 g
50 ml 50 ml ovocné šťávy (z kompotu nebo džus) Šťáva ovoce směs 50 ml
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
čerstvé ovoce (nebo kompotované) Jahody čerstvé
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá
tuk na vymazání plechu Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.