Nutriční hodnoty (Cuketovo-jablečno-pudinkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 619 kJ / 3 972 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,74 g |
| Tuky | 91,25 g |
| – nasycené | 19,03 g |
| – nenasycené | 63,41 g |
| –– mononenasycené | 45,01 g |
| –– polynenasycené | 18,40 g |
| ––– omega 3 | 4,76 g |
| Vláknina | 23,66 g |
| Cholesterol | 578 mg |
| Sodík | 760 mg |
| Sůl | 2,38 g |
| Sacharidy | 687,30 g |
| – cukry | 336,00 g |
| ––– laktóza | 49,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 2 vejce (nebo 3) | Vejce slepičí | 140 g |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
| 100 g 100 g cukru (nebo dle chuti) | Cukr bílý | 100 g |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 7.5 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 40 g 40 g krupicového cukru | Cukr bílý | 40 g |
| 50 ml 50 ml ovocné šťávy (z kompotu nebo džus) | Šťáva ovoce směs | 50 ml |
| 50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| čerstvé ovoce (nebo kompotované) | Jahody čerstvé | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín |