Nutriční hodnoty (Cuketovo-jablečno-pudinkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 619 kJ / 3 972 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,74 g |
Tuky | 91,25 g |
– nasycené | 19,03 g |
– nenasycené | 63,41 g |
–– mononenasycené | 45,01 g |
–– polynenasycené | 18,40 g |
––– omega 3 | 4,76 g |
Vláknina | 23,66 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 760 mg |
Sůl | 2,38 g |
Sacharidy | 687,30 g |
– cukry | 336,00 g |
––– laktóza | 49,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 2 vejce (nebo 3) | Vejce slepičí | 140 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
100 g 100 g cukru (nebo dle chuti) | Cukr bílý | 100 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 7.5 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
40 g 40 g krupicového cukru | Cukr bílý | 40 g |
50 ml 50 ml ovocné šťávy (z kompotu nebo džus) | Šťáva ovoce směs | 50 ml |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
čerstvé ovoce (nebo kompotované) | Jahody čerstvé | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
tuk na vymazání plechu | Margarín |