Nutriční hodnoty (Vlčická játrová omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 142 kJ / 990 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,52 g |
| Tuky | 38,10 g |
| – nasycené | 8,41 g |
| – nenasycené | 22,32 g |
| –– mononenasycené | 15,87 g |
| –– polynenasycené | 6,45 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 21,74 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 3,04 g |
| Sůl | 7,53 g |
| Sacharidy | 63,60 g |
| – cukry | 11,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 lžičky 2 lžičky Podravky nebo Solčanky | Kořenící směs sypká | 10 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 37.5 g |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1.5 g |
| 1 1 velký stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| maggi | Polévkové koření tekuté | |
| pepř | Pepř černý | |
| jíška | Jíška máslová |