Nutriční hodnoty (Hubáci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 179 kJ / 3 628 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 79,70 g |
Tuky | 158,79 g |
– nasycené | 27,70 g |
– nenasycené | 119,18 g |
–– mononenasycené | 98,60 g |
–– polynenasycené | 20,58 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 59,00 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 397,29 g |
– cukry | 40,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g čerstvé houby | Hřib čerstvý | 400 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
250 ml 250 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
120 ml 120 ml olivového oleje | Olej olivový | 120 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
200 g 200 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 200 g |
půl kostky kostky droždí | Droždí pekařské lisované | |
zelené cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
kmín | Kmín | |
nasekaná petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
vejce na potření | Vejce slepičí |