Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Borůvkový táč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie30 037 kJ /
7 179 kcal
Bílkoviny109,10 g
– z toho živočišné bílkoviny44,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,00 g
Tuky311,54 g
– nasycené77,60 g
– nenasycené214,23 g
–– mononenasycené157,33 g
–– polynenasycené56,90 g
––– omega 315,82 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 628 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy974,98 g
– cukry501,05 g
––– laktóza13,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru krupice Cukr bílý 375 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje Olej řepkový 187.5 ml
1 hrnek 1 hrnek teplého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
100 g 100 g cukru krystal Cukr bílý 100 g
150 g 150 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 150 g
borůvky (čestvé, mražené, sterilované) Borůvky čerstvé
tuk na vymazání Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.