Nutriční hodnoty (Zavařená rajčatovo-bylinková omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 181 kJ / 1 477 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,14 g |
| Tuky | 6,83 g |
| – nasycené | 1,21 g |
| – nenasycené | 3,61 g |
| –– mononenasycené | 0,98 g |
| –– polynenasycené | 2,62 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 71,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 244 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 290,50 g |
| – cukry | 227,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 kg 3 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 3000 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| tymián | Tymián sušený | |
| oregano | Oregano sušené | |
| rozmarýn (malinko) | Rozmarýn sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru | Cukr bílý | 62.5 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 1 brambora | Brambor zimní | 50 g |