Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka s vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 332 kJ /
318 kcal
Bílkoviny16,46 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,78 g
Tuky8,24 g
– nasycené1,92 g
– nenasycené3,89 g
–– mononenasycené2,86 g
–– polynenasycené1,03 g
––– omega 30,04 g
Vláknina13,40 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 307 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy37,90 g
– cukry16,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 střední brambory Brambor zimní 100 g
1 1 menší kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 list 1 list z kedlubny (bez stonku) Kedluben čerstvý
4 4 mrkve Mrkev čerstvá 200 g
1 hrst 1 hrst jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 hrst 1 hrst pórku Pórek čerstvý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 kostky 1/2 kostky hovězího bujónu (nebo hovězí vývar) Bujón hovězí 4.5 g
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu (nebo zeleninový vývar) Bujón zeleninový 5 g
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
majoránka Majoránka sušená
olej Olej řepkový
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.