Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka s vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 332 kJ / 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,78 g |
Tuky | 8,24 g |
– nasycené | 1,92 g |
– nenasycené | 3,89 g |
–– mononenasycené | 2,86 g |
–– polynenasycené | 1,03 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 307 mg |
Sůl | 0,79 g |
Sacharidy | 37,90 g |
– cukry | 16,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 střední brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 menší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
( 1 list 1 list z kedlubny bez stonku) | Kedluben čerstvý | |
4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
hrst hrst jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
hrst hrst pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 1/2 masoxu | Bujón hovězí | |
1/2 1/2 zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | |
lžička lžička kmínu | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
majoránka | Majoránka sušená | |
mouka | Mouka pšeničná hladká |