Nutriční hodnoty (Rizoto na srbský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 13 674 kJ / 3 268 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,44 g |
| Tuky | 152,42 g |
| – nasycené | 40,09 g |
| – nenasycené | 79,62 g |
| –– mononenasycené | 64,40 g |
| –– polynenasycené | 15,22 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 19,92 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 351 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 359,90 g |
| – cukry | 41,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g libovějšího bůčku | Vepřový bok | 500 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1-2 1-2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 420 g 420 g sterilovaných loupaných rajčat (1 konzerva) | Dužina červeného rajčete čerstvá | 420 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| čubrica | Čubrica | |
| 400 g 400 g rýže | Rýže bílá | 400 g |
| strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| zelenina na oblohu | Mrkev čerstvá |