Nutriční hodnoty (Kachna se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 149 kJ / 514 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
| Tuky | 45,24 g |
| – nasycené | 21,83 g |
| – nenasycené | 22,79 g |
| –– mononenasycené | 18,05 g |
| –– polynenasycené | 4,74 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 8,10 g |
| Cholesterol | 41 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,30 g |
| – cukry | 18,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kachna | Kachna | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 kysané zelí (500 g) | Zelí bílé kvašené | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový |